Home Student
Voor Erik Bakker (23) is het snel duidelijk: zijn afstudeeronderzoek gaat hij in Zeeland doen. Natuu... meer...

De jeugd heeft de toekomst

Veel organisaties vergrijzen en studenten trekken weg uit de provincie om elders te studeren. De vraag naar jong talent zal daardoor de komende jaren toenemen. Tegelijkertijd zijn er ook veel studenten die hun opleiding niet afmaken en zonder diploma de arbeidsmarkt betreden.

Zeeuws Licht is onderdeel van stichting Droom en begeleid jongeren tussen de 18 en 23 jaar en heeft tot doel dat zij met diploma de opleiding verlaten. Wij doen dit door intensieve coaching door de professionals van Stichting Droom en een enthousiaste groep gekwalificeerde jongerencoaches. Door deze aanpak betreden 'onze' jongeren de arbeidsmarkt met een diploma en iets extra's.
 
Door ons grote netwerk en onconventionele aanpak weten wij welke studenten (MBO en HBO) in Zeeland stage willen lopen, willen afstuderen of interesse hebben in een (bij)baan. Als u interesse heeft in de schat aan talent meld u dan aan bij Zeeuws Licht. Wij brengen u vervolgens in contact met talentvolle jongeren die graag bij u aan de slag gaan. Aanmelden kan via de site of via Elodie Kooiman, 06 - 380 59 978
 
Aanmelden